Welkom op de website van Grondboorbedrijf Klinge. Onze site heeft een geheel nieuw fris jasje gekregen. De domeinnaam is aangepast en daarmee hebben we ook een ander email adres gekregen. Als u ons wil mailen dan kan dat naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  De site heeft nu een aantal extra mogelijkheden die we in het verleden niet hadden. Het contactformulier is al beschikbaar. Binnenkort zullen er nog meer nieuwe mogelijkheden aan de site worden toegevoegd. Blijf ons daarom volgen.

Grondboorbedrijf Klinge is een familiebedrijf wat zich bezighoud met het winnen, beheersen en behandelen van grondwater. Het bedrijf is in 1978 opgericht en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een betrouwbare en flexibele onderneming.

Wij zijn werkzaam op het gebied van:

* Grondboren
* Bronbemaling
* Pompinstallaties
* Waterbehandeling
* Aardwarmtesystemen
* Beregening

Het TV-programma LifestyleXperience was te gast bij Grondboorbedrijf Klinge. Heeft u de uitzending gemist of wilt u het nog een keer zien? Klik hier voor de uitzending van LifestyleXperience met Grondboorbedrijf Klinge

klinge-koekange-bsft30-border

Het bedrijf is gevestigd aan de:
Dorpsstraat 44
7958 RP  Koekange
Tel: 0522 - 451775
Email:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.